wat me bezielt

mijn persoonlijke drijfveer voor pad van DE ZIEL

De afgelopen jaren ben ik zelf door de nodige ups en down gegaan. Mijn lichaam gedroeg zich vaak pijnlijk tegendraads. Ik ging door vele lagen van niet erkende delen in mezelf en soms zag ik het echt heel somber in.

 

Om me heen zag en zie ik meerdere mensen ook door zo'n heftig transformatieproces gaan. Deze veranderingen betreffen niet alleen mezelf, het is iets waar we allemaal in meerdere of mindere mate doorheen gaan. Ook jij, als bewust levend mens zult hierin jouw uitdagingen vast tegenkomen.

 

Gelukkig sprak ik in al mijn kwetsbaarheid regelmatig in wat er vanuit de bron, mijn hogere zelf over deze transformatie gezegd wilde worden. Daardoor kon ik dit moeilijke deel van mijn levensreis in een groter verband zien en behield ik sprankjes hoop op betere tijden. De teksten gaven me steun, kracht, heling en inzicht. Wanneer mijn lichaam het toestond en ik de impuls voelde om iets met mijn handen te gaan doen, ging ik hier in bescheiden mate op mijn eigen creatieve intuïtieve wijze mee aan de slag. Ik leefde in de flow van mijn leven, de stille flow van dat moment. Ook al was ik toen nog niet zo op 'het grote toneel' actief, in mijn binnenwereld werd ik voorbereid om sterk genoeg te zijn om het echte werk te gaan doen.

De afgelopen maanden wist ik nog meer dan voorheen, dat ik het inspreken van de teksten en mijn creatieve uitingen daarbij, niet alleen voor mezelf deed en doe. Zelfs midden in mijn meest donkerste dagen voelde ik me geroepen om mij open te stellen voor deze zaadjes van inzicht, kwetsbaarheid en inspiratie. Iets in mij had weet van dat er ooit een tijd zou komen om dit met jou te gaan delen.

Nu weet ik: dat iets dat is het verlangen van mijn ziel, dat popelt om te mogen delen vanuit de bron van licht en inspiratie.

Als de tijd rijp is, hoorde ik, als tijd rijp is en ik tijd van wachten had om de natuur haar werk te laten doen. Die tijd is nu gekomen.

Te lang hield ik deze stroom in, deels omdat ik te bang was om uit te komen voor mijn kracht.
Ik had mezelf ''aangeleerd'' om me klein te houden maar dat werkt niet langer meer voor mij. Nu beweeg ik mijn vrijheid tegemoet.

Tekst voor tekst, inspiratie voor inspiratie, kun jij deelgenoot zijn van de weg die ik ga via alle kleuren van de regenboog. 

 

Ik wens je toe dat ook jij gaat stralen in jouw mooiste kleuren. PAD VAN DE ZIEL gaat je daar zeker bij helpen!