proeverij

PROBEER HIER PAD VAN LICHT UIT

Ik ben zelf super enthousiast over mijn plannen voor PAD VAN LICHT en hoop van harte dat ik ook jou kan inspireren om je aan te sluiten.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Je kunt je vooralsnog in aanloop van ieder seizoen opgeven voor PAD VAN LICHT. Na de proeftuin ga ik opnieuw kijken hoe ik verder ga.

Natuurlijk snap ik dat je het al druk hebt met van alles en nog wat en dat je eerst graag wilt kijken of PAD VAN LICHT ook echt iets voor jou is.

Daarom heb ik op deze pagina een paar korte teksten opgenomen zodat je een duidelijker gevoel krijgt bij mijn stem en wat ik doe en deel.

 

Het is mijn bedoeling om van PAD VAN LICHT een levendig geheel te maken waarin ook jij je herkent in de dingen waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt.

In de nabije toekomst ga ik het pad steeds verder uitbouwen. Hoe precies, dat wijst zich al doende. Ik laat me daarbij ook inspireren door de vragen en opmerkingen die jij als lid inbrengt. Zo vind je altijd weer nieuwe aansprekende informatie.

 

Wil je me volgen in de inspiraties die ik deel? Dat kan. Opgeven gaat door je voor een periode van 3 maanden te verbinden met pad van creatie (langer kan natuurlijk ook, graag zelfs). Inschrijven voor het eerste blok kan tot 9 oktober 2017. Op de ledenpagina's, waarvoor je als je lid wordt een toegangscode krijgt, deel ik mijn geluidsbestanden, die je tijdens jouw lidmaatschap zo veel en zo vaak kunt afluisteren als je wilt.
De teksten die ik deel zijn in MP3 formaat, je kunt ze daardoor ook makkelijk op je mobiel zetten. Gemiddeld duren ze rond de 10 en 15 minuten lang, met uitlopers naar boven en beneden. Ze informeren je telkens over een ander onderwerp, afgestemd op PAD VAN LICHT.

Om je een idee te geven aan welke onderwerpen je dan kunt denken, noem ik hier alvast een paar titels:

  • de kracht van gevoeligheid
  • van babbelbox naar bronkracht
  • vleugels van heling
  • alle kleuren verwelkomen
  • verandering van binnenuit
  • luisteren naar het zware in je leven

In de besloten Facebook groep, waar je je bij aansluit als je lid wordt (dit mag, maar moet niet), deel ik de andere creatieve inspiraties.

Omdat ik daarbij uitga van wat zich in het moment aandient, zal ook daar de tijd leren wat ik dan precies ga delen.

 

Kijk en luister naar wat ik hier al voor jou in deze proeverij heb klaargezet.


Onlangs ben ik er speciaal voor gaan zitten om jou op een kleurrijke manier te informeren over PAD VAN LICHT.

En hoe kan dat beter dan door in afstemming op jou 3 kaarten te trekken: een kleurkaart, een magische wegwijzer en een Gaia kaart.

 

Bij elke kaart vertelde ik een kort passend verhaal. Zo krijg je een beetje een idee bij PAD VAN LICHT en of het iets voor je is.Een van de dingen die ik bij PAD VAN LICHT ga doen is me afstemmen op de vragen die leven bij jou/jullie.

 

Zo kreeg ik een tijdje geleden, tijdens de e-cursus KOM UIT JE EI, van een van de vrouwen die er enthousiast aan meedeed de vraag:

 

Is het zo dat je ziek kunt worden als je je creatiekracht niet volledig naar buiten brengt, alsof alles ophoopt?

 

Een mooie vraag die precies aansluit bij waar ik ook mee bezig ben. Ik trok in afstemming wat kaarten en sprak daarna een geïnspireerde boodschap in, die je hiernaast kunt luisteren.