licht in het donker

de 12 heilige nachten beleven

In de meest donkere tijd van het jaar, tussen Kerst en Driekoningen, van 25 december 2017 tot 6 januari 2018 vier ik de 12 heilige nachten op een wel heel speciale manier.
Jij kunt daar digitaal aan meedoen.

 

Het is de tijd van het jaar waarvan gezegd wordt dat de sluier naar de hemel het dunst is, waarbij we vaak veel dromen en onze aandacht van nature sterk naar binnen gericht is.
We kunnen juist in deze tijd de verbinding met onze Goddelijke essentie sterker ervaren.

 

In mijn digitale programma LICHT IN HET DONKER inspireer ik jou om in die dagen op een kleurrijke verstillende manier verbinding te maken met het licht in jezelf.

Ik nodig je uit om te luisteren naar prachtige boodschappen van licht die ik in afstemming op de hoogste bron van licht, de engelen en op mijn hogere zelf ingesproken heb. Het zijn teksten die een bron van kracht en inspiratie voor ons zijn, niet alleen op deze dagen maar zeker ook in de rest van het jaar.

 

In deze 12 dagen laat ik om de andere dag van me horen. Ik neem je mee in mijn creatieve reis naar het licht. Je ontvangt in die periode afwisselend een geïnspireerd ingesproken mp3, een creatieve opdracht van mijn hand of een kaart getrokken in afstemming, beleving via passende muziek. Hoe of wat precies dat is ook voor mij deels een verrassing. Dat komt omdat ik me ook laat leiden door waar het moment me brengt.

LICHT IN HET DONKER is een reis naar het onbekende, naar het hart, de bron en de stilte in jezelf, een kleurrijke bezinnende reis die je ziel voedt.

 

Je kunt je door wat ik maak en deel in de besloten Facebookgroep laten inspireren tot je eigen intuïtieve creaties of schrijfsels.
Niets moet, alles mag. Ook als je alleen maar in stilte mee wilt doen, of er in de weken niet voldoende aan toekomt, is dat oké.
Rond oud en nieuw besteed ik ook aandacht aan de  overgang van het oude jaar naar het nieuwe jaar, van de oude naar de nieuwe Aarde.

 

Nadat je aangemeld hebt, bij de start van het programma, ontvang je een wachtwoord voor de speciale beschermde ledenpagina die ik speciaal voor deze 12 heilige nachten gemaakt heb. In de 12 dagen zal ik daar de gedeelde mp's telkens onderbrengen en aanvullen.

 

 

Dit programma is iets voor jou als je:

  • houdt van kleur en creativiteit
  • hierin jezelf wilt ontmoeten en ontwikkelen
  • verlangt naar de stilte, innerlijk beleven en inspiratie
  • je wilt verbinden met de bron van licht en liefde middels mijn geïnspireerd ingesproken teksten
  • deze bijzondere tijd van het jaar wilt benutten en het jaar vol aandacht wilt afronden
  • het fijn vindt om hierin te kunnen delen met een cirkel van mensen die net als jij LICHT IN HET DONKER volgen
  • je intentie voor 2018 wilt ontdekken en bekrachtigen

 

Ik deel mijn licht om jou te verlichten.

Met mijn teksten, inspiraties en creaties wil ik voor jou een lichtje in het donker zijn.

Wil je je aan mij warmen? Jouw eigen licht ontsteken?

 

Doe dan mee. Ik verheug me erop om je aan de groep toe te voegen. Voor 11 euro maak je jouw lichte overgang van het oude naar het nieuwe jaar.


De engelen willen dat ik steeds meer hun boodschap van licht en liefde verspreid.
Hoe leuk zou het zijn als een grote groep mensen hier bij zou kunnen zijn.

Daarom verloot ik 3 gratis plekken voor wie zich opgeeft voor 11 december a.s.
Geef je nu op en wie weet ben jij degene aan wie ik dit cadeau mag geven.

Je kunt je nog opgeven tot 24 december 2017