e-cursus aanbod

sluit je aan bij een van de programma's

Wil je thuis aan de slag, in je eigen tijd en tempo?
Ik ontwikkel steeds nieuwe creatieve seizoensprogramma's door het jaar heen, waarbij je voor een korte periode kunt aansluiten.

 

lente - kom uit je ei

Verwelkom het voorjaar in jezelf. Dit programma draaide in 2017 met groot succes. Rond half februari 2018 - tot half maart 2018 zal het weer op de agenda staan.zomer - de zomer van je ziel

Een maand lang gaf ik in juli 2017 zomerse inspiratie door bij 'de zomer van je ziel'. In de zomer van 2018 zal dit aanbod weer te bestellen zijn.

Afgestemde teksten op de energie van de zomer en creatieve werkbladen om jezelf te inspireren waar je maar wilt.week van verandering

verleg je grenzen, zet stappen voorbij je comfortzone

 

Zelf ging ik je dit jaar voor, een grote groep van belangstellenden deden mee. Het zette bij mezelf en ook veel bij eenieder in gang.

Daarom streef ik ernaar om het nog in 2017 als e-cursus uit te werken zodat jij ook in je eigen tijd en tempo aan het programma deel kunt nemen.


Het programma zal je uitdagen uit je comfortzone te gaan, je grenzen te verleggen, nieuwe mogelijkheden te zien door je ware talent op de voorgrond te zetten.