e-cursus aanbod

sluit je aan bij een van de programma's

Wil je thuis aan de slag, in je eigen tijd en tempo?
Ik ontwikkel steeds nieuwe creatieve bezinnende seizoensprogramma's door het jaar heen, waarbij je je voor een korte periode kunt aansluiten.

 


lente - kom uit je ei

Verwelkom het voorjaar in jezelf.

Schud de winterblues van je af.

Intuïtief schrijven, tekenen, schilderen, kleur- en natuurbeleven etc.

Creatieve zelfreflectie en verrassende creatieve mix-media opdrachten.

 

Dit programma draaide in 2017 met groot succes.

In maart 2018 heb ik het nogmaals gegeven.

Mogelijk komt het in het voorjaar van 2019 weer op de agenda te staan.

 

Je ontvangt om de andere dag een uitgeschreven werkblad vol inspiratie.
In totaal gaat het om 11 creatieve werkbladen.
Je kunt er net zoveel tijd en energie in steken als je zelf wilt. Eventueel kun je er ook nog langer mee doorgaan tot doorlopend in maart/april.

Je hebt geen voorkennis nodig of speciale creatieve talenten.
Wel zin om jouw Lente met nieuw elan te beginnen.

 

Wie zin heeft doet ook mee met de besloten Facebook groep KOM UIT JE EI.

Je kunt ook in stilte meedoen en het programma helemaal voor jezelf volgen.

 

De kosten zijn: 33 euro.

 

Een reactie van een deelneemster van vorig jaar:

 

Wat ik fijn vond aan KOM UIT JE EI:


het vrij werken met materialen en het (her)ontdekken van het kind in je, het (her)ontdekken van de schoonheid van de materialen waar je mee werkt. Het ei als metafoor, heel inspirerend en uitdagend! Deze lente voelt nu heel anders. Ik voel me krachtiger worden en werk naar mijn dromen toe, ”wat wil ik” in plaats van “wat wil ik niet”.

 

Andreazomer - de zomer van je ziel

Lekker creatief bezig zijn in een van die vele uurtjes die jouw zomerrijk is!

Helemaal in je eigen tijd en tempo, vrij om te doen en te laten wat je wilt. Dat kan met mijn programma DE ZOMER VAN JE ZIEL.

 

De zomertijd is een heerlijke tijd om je eigen gang te gaan, tijd voor jezelf te hebben, te genieten van het buiten zijn en zomaar wat creatief bezinnend bezig te zijn. Soms ontbreekt het je aan creatieve ideeën en komt het er dan toch niet van. Dat is jammer want creatief bezig zijn is zo fijn om te doen. Het voedt je ziel.  Ik ontwikkelde 4 werkbladen vol inspiratie waarop je in  je eigen tijd en op je eigen manier mee aan de slag kunt. Daarnaast sprak ik in afstemming 4 zomerse teksten in, passend bij dit programma.

 

Waar je ook bent, thuis, op de camping of op je vakantie-adres, door mijn programma vind je inspiratie om 4 weken lang met kleur, creativiteit en zelfreflectie aan de slag te gaan.

 

Je hebt geen voorkennis nodig, ik nodig je uit om vooral je eigen vrije ding te doen en te genieten van wat er uit je handen komt. Mijn opdrachten nodigen je daar echt heel goed toe uit.

 

Delen kan in een besloten Facebook groep die ik speciaal voor de ZOMER VAN JE ZIEL open.

 

Mijn belevingen in de natuur, op ons vakantie-adres in Portugal en in onze eigen tuin inspireerden me tot het maken van dit programma. Je hebt volop vrijheid om er dat mee te doen wat jou goed lijkt en waar jij plezier in hebt.

Het gaat om vrije intuïtieve creatieve opdrachten en creativiteit in de breedste zin van het woord: creatief schrijven, intuïtief schilderen, kunstzinnig dagboek, speels fotograferen, natuurspiegeling, kleur beleven of wat er ook maar uit je handen komt.

 

 licht in het donker - 12 heilige nachten beleven

Doe mee en beleef tussen de periode van 25 december 2017 en 6 januari 2018 de 12 heilige nachten op een wel heel bijzondere manier.

Dit programma is met zeer veel succes afgerond. Ik ga het waarschijnlijk in december van 2018 weer aanbieden. In het najaar van 2018 zal ik je daar over berichten.