e-cursus aanbod

sluit je aan bij een van de programma's die door het jaar heen plaatsvinden

Wil je thuis aan de slag, in je eigen tijd en tempo?
Ik ontwikkel steeds nieuwe creatieve bezinnende seizoensprogramma's door het jaar heen, waarbij je je voor een korte periode kunt aansluiten.

Kijk in mijn agenda voor het actuele aanbod.

 


altaartje voor je ziel

Een inspirerend digitaal programma wat van 20 maart tot en met 10 april 2020, 3 weken kleurrijke creatieve verdieping en ondersteuning voor je ziel.

 

In dit programma, waarbij ik een paar keer per week inspiratie met je deel via de mail, nodig ik je uit om je eigen creatieve tafelaltaartje te maken. Je kunt hier veel plezier aan beleven en kracht uit halen.

Stap voor stap neem ik je mee naar het wel en wee van mijn tafelaltaartjes, zodat je daarin je eigen vrije vorm te vindt, passend bij jouw behoeftes/situatie van dit moment.

 

Altaartje voor je ziel is een kleurrijke creatieve reis naar je speelse creativiteit (intuïtief schilderen/helend schrijven in je creatief dagboek/kleurbeleven/struinen in de natuur/natuurverbinding) de symboliek van kleur- en beeld.

Je ontdekt in het programma je eigen kleur- en beeldtaal en verborgen kracht in jezelf.

In tijden van chaos en verwarring kan een verstild, aandachtig en creatief moment voor jezelf, wat je via deze werkvorm aangereikt wordt, je weer terugbrengen naar je eigen stille voedende midden.

 

Aan de hand van de kleuren van de regenboog neem ik je mee naar je binnenwereld.

De levensvragen die ik je daarbij stel bieden je houvast om stil te staan bij wat er in je leeft.
Ze geven je inzicht en helderheid op je levenspad en zetten je aan om te geloven in je eigen kracht en mogelijkheden. Alle antwoorden zitten in jezelf, je wordt uitgedaagd om daar al schrijvend en schilderend in je creatief dagboek ook naar toe te bewegen. Ook mijn Spiegel van de ziel kaarten krijgen in dit project aandacht. Passend bij de tijd waar we nu in zitten, zal ik daarover delen en spreken.

 

Voor wie wil is het mogelijk om met korting een persoonlijke Spiegel van de ziel reading te krijgen.

De extra kosten bedragen daarvoor tijdens dit project 50 euro voor een uur.

 

In een speciale besloten Facebook groep ben ik aanwezig om met elkaar deze bijzondere tijd op deze manier vol bezieling en met momenten van helende reflectie te delen. Kosten: 25 euro


lente - kom uit je ei

Verwelkom het voorjaar in jezelf.

Schud de winterblues van je af.

KOM UIT JE EI MET AL WAT IN JE IS.

 

Het ei vormt in dit programma de rode draad waarlangs het programma zich ontvouwt. Het ei is een prachtig symbool met vergaande betekenis. Het staat onder andere symbool voor het begin van nieuw leven en voor groei en wedergeboorte.

 

Op het moment dat de winter overgaat in de lente krijgen we allemaal zin om weer uit onze schulp te kruipen. We verlangen dan zo naar het licht! Kom uit je ei ondersteunt het proces om vol bewustzijn en creatieve zelfexpressie weer 'wakker'' te worden naar het nieuwe lenteseizoen.

Het programma bestaat uit inspiraties die ik zelf kreeg toen ik me aan het thema verbond. Het zijn korte beschouwingen en anekdotes afgewisseld met speelse opdrachten die je uitnodigen tot intuïtief schrijven, tekenen, schilderen, kleur- en natuurbeleven.

 

Kom uit je ei bied je verrassende creatieve mix-media opdrachten die je in je creatieve lentestroom brengen en je helpen om op een heel natuurlijke manier ''uit je ei te komen''.

 

Je ontvangt in 1 keer 11 werkbladen vol creatieve inspiratie waar je de hele maand maart en april mee aan de slag gaat. Je bent vrij er net zoveel tijd en energie in te steken als je zelf wilt.

 

Je hebt geen voorkennis nodig of speciale creatieve talenten. Wel zin om jouw Lente met nieuw elan te beginnen en jezelf te verrassen met wat er uit je handen komt. Het programma zal je zeker stimuleren om ''weer tot leven te komen''. Het bevordert je expressiemogelijkheden en zal nu nog sluimerende kanten van jezelf wat meer aan het licht brengen.

 

Kosten: 30 euro.

 


5 EURO KORTINGSACTIE

Nu we vanwege het Coronavirus extra uitgedaagd worden om het goed met onszelf te hebben, zal dit programma zeker ondersteunend werken.
Je richt je met KOM UIT JE EI immers op het goede en mooie van de Lente dat nu ook zo volop te beleven valt.


Ik bied een korting van 5 euro, als je mijn programma tussen 23 maart en 6 april bestelt.

Je betaalt daarom geen 30 maar 25 euro voor KOM UIT JE EI.

 

Je ontvangt het document in zijn geheel, er is dit jaar hiervoor geen besloten Facebook groep (we zijn nu met ALTAARTJE VOOR JE ZIEL bezig).

Als je voor jezelf een stappenplan maakt, b.v. door elke dag of om de dag een inspiratie te doen, kun je er mooi doorheen werken.

Heb je toch behoefte om te delen, wat ik me goed voor kan stellen, kun je het samen met iemand uit je eigen netwerk doen.

Je mag me ook gerust via de mail wat van je ervaringen toesturen, waar ik zeker op zal reageren.

(d.d. 23 maart 2020)

 


de zomer van je ziel - een zomer lang creatief aan de slag in je eigen tijd en ruimte

Lekker creatief bezig zijn in een van die vele uurtjes die jouw zomerrijk is!

Helemaal in je eigen tijd en tempo, vrij om te doen en te laten wat je wilt. Dat kan met mijn programma DE ZOMER VAN JE ZIEL.

 

De zomertijd is een heerlijke tijd om je eigen gang te gaan, tijd voor jezelf te hebben, te genieten van het buiten zijn en zomaar wat creatief bezinnend bezig te zijn. Soms ontbreekt het je aan creatieve ideeën en komt het er dan toch niet van. Dat is jammer want creatief bezig zijn is zo fijn om te doen. Het voedt je ziel.  Ik ontwikkelde 4 werkbladen vol inspiratie waarop je in  je eigen tijd en op je eigen manier mee aan de slag kunt. Daarnaast sprak ik in afstemming 4 zomerse teksten in, passend bij dit programma.

 

Waar je ook bent, thuis, op de camping of op je vakantie-adres, door mijn programma vind je inspiratie om 4 weken lang met kleur, creativiteit en zelfreflectie aan de slag te gaan.

 

Je hebt geen voorkennis nodig, ik nodig je uit om vooral je eigen vrije ding te doen en te genieten van wat er uit je handen komt. Mijn opdrachten nodigen je daar echt heel goed toe uit.

 

Mijn belevingen in de natuur, op ons vakantie-adres in Portugal en in onze eigen tuin inspireerden me tot het maken van dit programma. Je hebt volop vrijheid om er dat mee te doen wat jou goed lijkt en waar jij plezier in hebt.

Het gaat om vrije intuïtieve creatieve opdrachten en creativiteit in de breedste zin van het woord: creatief schrijven, intuïtief schilderen, kunstzinnig dagboek, speels fotograferen, natuurspiegeling, kleur beleven of wat er ook maar uit je handen komt.

 

Je ontvangt het programma in zijn geheel, dus de werkbladen en de mp3's.

Er is verder geen Facebook groep aan verbonden. Je werkt helemaal vanuit jezelf, waar je maar wilt en hoe je maar wilt.

 

Kosten: 25 euro
winter - licht in het donker                                     12 heilige nachten BELEVEN                                      VAN OUD NAAR NIEUW BEWEGEN

Beleef tussen de periode van 22 december 2018 tot en met 10 januari 2019 de 12 heilige nachten op een wel heel bijzondere manier.

 

De 12 heilige nachten innerlijk beleven, vol licht, kleur, creativiteit, inspiratie, muziek, luisterboodschappen.

 

Dit programma is vorige winter met zeer veel succes afgerond. Mensen vonden het echt heel fijn om op deze manier de donkerste tijd van het jaar door te gaan en aan de rust en stilte in zichzelf toe te komen. Wat daaruit wil voortvloeien en hoeveel tijd je eraan besteed is helemaal aan jou!


Ik ga het dit jaar weer aanbieden, alleen in een iets andere vorm dan vorig jaar.  Ik heb van het programma van vorig jaar een heel mooi pdf document gemaakt. Je vindt er tal van linken naar achtergrondinformatie, luisterbestanden en creativiteit. Hier en daar heb ik het ook nog aangevuld en uitgebreid met wat extra nieuwe en verdiepende informatie.

 

De kosten voor LICHT IN HET DONKER bedragen 30 euro.

 

Je krijgt het document in 3 delen toegestuurd zodra je de kosten overgemaakt hebt, aan het begin, net voor de heilige nachten en rond oud en nieuw.

 

Het programma is inmiddels weer met succes afgerond.