e-cursus aanbod

sluit je aan bij een van de programma's

Wil je thuis aan de slag, in je eigen tijd en tempo?
Ik ontwikkel steeds nieuwe creatieve bezinnende seizoensprogramma's door het jaar heen, waarbij je je voor een korte periode kunt aansluiten.

 


CREATIEVE ZOMERZINNEN - start 29 juli 2019, loopt de hele maand augustus 2019

Vorig jaar zomer (2018) volgde ik 30 dagen lang op een speelse creatieve manier mijn zomerse zinnen. Terwijl op de achtergrond een groep bezig was met het beleven van DE ZOMER VAN DE ZIEL had ik mijn eigen nieuwe ervaringen van dat moment.

 

De warmte van de zomerzon nodigde me uit om telkens een kleine eenvoudige creatieve impuls te volgen. Kijkend met verwonderogen volgde ik mijn zomers avontuur.

Zo kwam er heel vanzelf een stroom van speels genieten op gang die mijn hoofd leeg maakte en mijn zinnen verzette.

 

Het speelse creatieve kind in mij kwam weer tot leven. Het was zo fijn om te doen.

Ik was helemaal in mijn element met de elementen en ging op in het nu.

 

Gelukkig heb ik een jaar later de foto's nog, waarbij ik beeld voor beeld verslag deed van mijn zomers creatief plezier. Deze beelden heb ik er weer bij gepakt. Het bleken er ongeveer 30 te zijn. Een maand lang inspiratie om te delen.

 

Nu in 2019 ga ik mijn belevingsreis met je delen en voeg ik er hier op Facebook ook nog wat woorden aan toe, zodat ook jij je creatieve zomerzinnen vanuit je vakantie adres op je eigen manier kunt beleven.

 

Haak gerust aan en laat je inspireren door wat ik hier deel. Laat zien wat jou verwondert, speel weer als een kind. Ontdek hoe je beeld voor beeld en beleving na beleving weer in je creatieve stroom komt.

 

Voor een zomers prijsje van 30 euro sluit je je aan.

 

Ik deel 15 x 2 inspiraties, dus om de andere dag ben ik op Facebook in beeld.


de zomer van je ziel - de hele zomer t/m september 2019 te bestellen

Lekker creatief bezig zijn in een van die vele uurtjes die jouw zomerrijk is!

Helemaal in je eigen tijd en tempo, vrij om te doen en te laten wat je wilt. Dat kan met mijn programma DE ZOMER VAN JE ZIEL.

 

De zomertijd is een heerlijke tijd om je eigen gang te gaan, tijd voor jezelf te hebben, te genieten van het buiten zijn en zomaar wat creatief bezinnend bezig te zijn. Soms ontbreekt het je aan creatieve ideeën en komt het er dan toch niet van. Dat is jammer want creatief bezig zijn is zo fijn om te doen. Het voedt je ziel.  Ik ontwikkelde 4 werkbladen vol inspiratie waarop je in  je eigen tijd en op je eigen manier mee aan de slag kunt. Daarnaast sprak ik in afstemming 4 zomerse teksten in, passend bij dit programma.

 

Waar je ook bent, thuis, op de camping of op je vakantie-adres, door mijn programma vind je inspiratie om 4 weken lang met kleur, creativiteit en zelfreflectie aan de slag te gaan.

 

Je hebt geen voorkennis nodig, ik nodig je uit om vooral je eigen vrije ding te doen en te genieten van wat er uit je handen komt. Mijn opdrachten nodigen je daar echt heel goed toe uit.

 

Mijn belevingen in de natuur, op ons vakantie-adres in Portugal en in onze eigen tuin inspireerden me tot het maken van dit programma. Je hebt volop vrijheid om er dat mee te doen wat jou goed lijkt en waar jij plezier in hebt.

Het gaat om vrije intuïtieve creatieve opdrachten en creativiteit in de breedste zin van het woord: creatief schrijven, intuïtief schilderen, kunstzinnig dagboek, speels fotograferen, natuurspiegeling, kleur beleven of wat er ook maar uit je handen komt.

 

Je ontvangt het programma in zijn geheel, dus de werkbladen en de mp3's.

Er is verder geen Facebook groep aan verbonden. Je werkt helemaal vanuit jezelf, waar je maar wilt en hoe je maar wilt.

 

Kosten: 25 euro


lente - kom uit je ei

Verwelkom het voorjaar in jezelf.

Schud de winterblues van je af.

KOM UIT JE EI MET AL WAT IN JE IS.

 

Het ei vormt in dit programma de rode draad waarlangs het programma zich ontvouwt. Het ei is een prachtig symbool met vergaande betekenis. Het staat onder andere symbool voor het begin van nieuw leven en voor groei en wedergeboorte.

 

Op het moment dat de winter overgaat in de lente krijgen we allemaal zin om weer uit onze schulp te kruipen. We verlangen dan zo naar het licht! Kom uit je ei ondersteunt het proces om vol bewustzijn en creatieve zelfexpressie weer 'wakker'' te worden naar het nieuwe lenteseizoen.

Het programma bestaat uit inspiraties die ik zelf kreeg toen ik me aan het thema verbond. Het zijn korte beschouwingen en anekdotes afgewisseld met speelse opdrachten die je uitnodigen tot intuïtief schrijven, tekenen, schilderen, kleur- en natuurbeleven.

 

Kom uit je ei bied je verrassende creatieve mix-media opdrachten die je in je creatieve lentestroom brengen en je helpen om op een heel natuurlijke manier ''uit je ei te komen''.

 

Dit programma draaide in 2017 met groot succes, waarna ik het in maart 2018 nogmaals gaf. In 2019 komt het weer op de agenda te staan.

 

Met ingang van 25 februari 2019 is het mogelijk om dit digitale programma aan te schaffen en je aan te sluiten bij de besloten Facebook groep.

 

Je ontvangt in 1 keer 11 werkbladen vol creatieve inspiratie waar je de hele maand maart mee aan de slag gaat. Je bent vrij er net zoveel tijd en energie in te steken als je zelf wilt. Eventueel kun je er ook nog in de maand april mee doorgaan.

 

Je hebt geen voorkennis nodig of speciale creatieve talenten. Wel zin om jouw Lente met nieuw elan te beginnen en jezelf te verrassen met wat er uit je handen komt. Het programma zal je zeker stimuleren om ''weer tot leven te komen''. Het bevordert je expressiemogelijkheden en zal nu nog sluimerende kanten van jezelf wat meer aan het licht brengen.

 

Wie zin heeft doet ook mee met de besloten Facebook groep KOM UIT JE EI.

Daarin deel je samen met anderen jullie ervaringen.

 

Je kunt, als je dat liever doet, ook in stilte meedoen en het programma helemaal voor jezelf volgen.

 

Kosten: 30 euro.

 

Deed je al eens eerder mee?

Aansluiten kan dit jaar opnieuw voor 10 euro.winter - licht in het donker                                     12 heilige nachten BELEVEN                                      VAN OUD NAAR NIEUW BEWEGEN

Beleef tussen de periode van 22 december 2018 tot en met 10 januari 2019 de 12 heilige nachten op een wel heel bijzondere manier.

 

De 12 heilige nachten innerlijk beleven, vol licht, kleur, creativiteit, inspiratie, muziek, luisterboodschappen.

 

Dit programma is vorige winter met zeer veel succes afgerond. Mensen vonden het echt heel fijn om op deze manier de donkerste tijd van het jaar door te gaan en aan de rust en stilte in zichzelf toe te komen. Wat daaruit wil voortvloeien en hoeveel tijd je eraan besteed is helemaal aan jou!


Ik ga het dit jaar weer aanbieden, alleen in een iets andere vorm dan vorig jaar.  Ik heb van het programma van vorig jaar een heel mooi pdf document gemaakt. Je vindt er tal van linken naar achtergrondinformatie, luisterbestanden en creativiteit. Hier en daar heb ik het ook nog aangevuld en uitgebreid met wat extra nieuwe en verdiepende informatie.

 

De kosten voor LICHT IN HET DONKER bedragen 30 euro.

 

Heb je vorig jaar al eens meegedaan?

 

Je betaalt dit jaar 10 euro.


Je zult het inhoudelijk vast nog wel herkennen. Ik heb er ook nog extra inspiratie en teksten aan toegevoegd. In de flow van het moment kun je weer meegaan in de energie van het nu. Daardoor zal je het dit jaar weer als helemaal nieuw ervaren.

 

Ik heb een besloten Facebookgroep aangemaakt.

Voor wie wil kan daar aan deelnemen en je inspiraties met anderen delen.

 

Ben je liever in stilte bij het programma betrokken?
Ook dat is natuurlijk mogelijk.

 

Je krijgt het document in 3 delen toegestuurd zodra je de kosten overgemaakt hebt, aan het begin, net voor de heilige nachten en rond oud en nieuw.

 

Het programma is inmiddels weer met succes afgerond.