wat anderen zeggen

ervaringen van mensen net als jij

Laat je inspireren door de reacties die ik door de jaren heen kreeg van de mensen die je voorgingen.
Zij, die net als jij, ieder op hun eigen manier, op zoek waren naar 'iets meer kleurrijke creatieve bezieling' in hun leven.

flowsessie

In een korte maar intense flowsessie ging ik naar de essentie van mijn vraag. Jacinta was daarbij rustig, luisterend, betrokken, voelend, volgend en sturend aanwezig. Ik vond het heel waardevol om samen met haar op zoektocht te gaan naar helderheid op mijn vraag. Aan de hand van mijn woorden, kleuren en een tekening en haar interpretatie hiervan, bleek het antwoord op mijn vraag ergens in een onverwachte plek van mijn leven opgeborgen.

Ik heb veel inzichten gekregen en tips om me beter te voelen. Stap voor stap voel ik me nu fijner, vrijer en lichter en ik slaap weer veel beter!!

 

 

kleurenreis

Door haar eigenheid, zowel als persoon als door haar manier van werken, heeft Jacinta mij in korte tijd weer op de rit gekregen (via de Kleurenreis, 4 sessies).

Ze heeft mij heel diep geraakt door haar zachte, toegewijde, creatieve en zeer respectvolle manier van omgaan met dat wat zich aandient. Door haar durf ik nu op mezelf te gaan vertrouwen!

Dank nogmaals voor je lieve steun, ik vind dat je prachtig, waardevol werk doet!

 

Simone

 

pad van licht

Pad van licht biedt mij een fijne, veilige ruimte om vanuit mijn eigen huis en sfeer, in mijn eigen tijd en op mijn eigen manier te stromen, creëren, spelen, ontdekken en ervaren op een intuïtieve creatieve manier.

 

Doordat we dit samen met een groep gelijkgestemden doen, word ik op een natuurlijke manier geïnspireerd, betrokken en ervaar ik herkenning en erkenning. We delen onze ervaringen en creaties waar ik erg van geniet.

 

 

Mariska

 

 


boek KLEUR JE ZINNEN

Dit boek gaat mij verder ontwikkelen en is een goede keuze voor mij. Ik las jouw persoonlijke boodschap die je voor mij hebt geschreven ....
Ik was tot tranen geroerd, wauw, die kwam binnen. Ik ben geraakt door de woorden in je boek, de vormen van creativiteit die ik zelf al op een bepaalde manier toepas maar nog te weinig eigenlijk. En vooral ook de inspiratie die je er in beschrijft en de kleuren waar ze voor staan en wat ze met je kunnen doen, wauw.

Echt!!! Ik moet het echt even verwerken wat het met mij doet in positieve zin dan!

 

Esthel

 

e-cursus KOM UIT JE EI

Wat ik fijn vond aan KOM UIT JE EI:

het vrij werken met materialen en het (her)ontdekken van het kind in je, het (her)ontdekken van de schoonheid van de materialen waar je mee werkt. Het ei als metafoor, heel inspirerend en uitdagend! Deze lente voelt nu heel anders.

Ik voel me krachtiger worden en werk naar mijn dromen toe, ”wat wil ik” in plaats van “wat wil ik niet”.

 

Andrea

 

cirkel van licht dagen

Wat is het heerlijk om er even helemaal tussenuit te zijn, tijd te hebben voor jezelf en je onder te dompelen in kleuren, geuren, wind en water en bloemen. Alles kan en mag ontstaan. Je mag schilderen op je eigen manier. Er bestaat geen goed en geen fout. De behoefte van de deelnemers staat voorop en Jacinta volgt en begeleidt. De gesprekken worden ondersteund door prachtige kaartensets. Het zijn kleine meditatiemomenten voor jezelf. Fijn om van daaruit je gedachtes  in een eigen gemaakt kleurenboekje te schrijven. Kortom, een aanrader voor wie even de stilte en het kleurenpalet van z'n leven wil ontmoeten en vormgeven.

 

Corine

 


luisterkindafstemming

Je luisterkind afstemming is voor mij echt 'de spijker op z'n kop'. Ook heel mooi hoe je je intuïtie, creativiteit, Aura-Soma, kleur, tarotkaarten en engelenkaartjes combineert. Je benoemt exact hoe ik me voel en waar ik momenteel sta in mijn leven. Wat ik heel bijzonder vind is dat je in zo'n korte afstemming echt tot de kern van mijn "onbewuste" probleem komt. Je benoemt het ontbrekende puzzelstukje, waar ik al heel lang naar op zoek was. Voor mij was je afstemming enorm inzichtgevend, emotioneel en tegelijkertijd helend. Echt een heel mooi cadeau.

 

Lydia

 

telefonische sessie

Ik wil graag meer mijn zielsverlangen vormgeven in mijn werk. Ik werk met numerologie en je zei dat ik dat doe omdat dit Heilige Geometrie is. Jij hielp me dichter bij mezelf te komen. Je zette met ons gesprek op afstand iets in gang met je woorden. En dat vond ik zo mooi....   Ja, dat is zo, dat klopt. In mij ging van alles leven hoe ik dat vorm wil gaan geven in mijn kunst. De ideeën ben ik nu aan het uitwerken en toepassen en dat past me helemaal. Ik heb die week in de wolken gelopen, haha. Ik voelde me zo fijn van binnen. En nog wel hoor al is het iets minder. Dus wat een bezoekje aan jou allemaal teweeg kan brengen...Dank je wel Jacinta.

 

Irma

 

mini-afstemming in kleur

Bedankt voor je heldere mini-afstemming. Het klopt inderdaad dat ik nu bezig ben om een andere weg in te slaan. Ik ben gestopt met mijn kantoorbaan en bezig mijn praktijk meer bekendheid te geven en daardoor meer klanten te trekken. Bovendien ben ik bezig met mijn 2e jaar reading opleiding wat mij erg veel brengt. Wat ik inderdaad lastig vind is vooral van mijn “mindere kant” te houden. Spiritualiteit vind ik erg belangrijk en ik vind het leuk om te horen dat ik daar nog veel in te doen heb. Doordat ik in het verleden het nodige heb meegemaakt, vind ik genieten erg belangrijk.

 

Hetty