vrouwelijk leiderschap · 01. december 2018
Ze ontstond tijdens een digitale cursus die ik onlangs volgde. Met behulp van mijn spiegel van de ziel kaarten stemde ik me af op haar boodschap

vrouwelijk leiderschap · 13. mei 2018
Op moederdag kreeg ik de ingeving om uit 3 verschillende kaartensets een kaart te trekken in afstemming op de moeders van Nederland. Benieuwd naar wat er over gezegd wilde worden ging ik zitten en ontving bij iedere kaart een korte inspiratie die ik op mijn mobiel insprak. Ik noemde de tekst 'moeders mooiste'.

PAD VAN LICHT · 23. november 2017
Met de vrouwen van het eerste blok van PAD VAN LICHT maakten we samen een gedicht. Een gedicht wat duidelijk maakt hoe wij onze digitale community beleven. We vinden het leuk om meer leden te verwelkomen. Op 1 januari 2018 start er weer een nieuwe ronde. Jij kunt daar ook aan meedoen en bent van harte welkom!

krachtsteentjes · 17. november 2017
Krachtige vrouwen, geschilderd op zwarte steentjes getuigen van de weg naar binnen, dwars door het donker heen naar het licht.

helende kleuren · 21. september 2017
De kleur van bloemen heeft een helende werking, iedere bloem geeft haar bloemenmedicijn door aan jou.

creatief dagboek · 27. juli 2017
Mijn creatief dagboek is mijn vrijplaats van de ziel. In het 4 weken durend zomerprogramma 'de zomer van je ziel' maakte ik daarbij onder andere deze pagina.