03. mei 2019
jij gevoelige ziel leef jouw licht op aarde kom hier, kom hier aan vier je bestaan

25. april 2019
Stralen in al je kleuren, dat is wat je wilt. Iedere dag weer, laat je een kleur zien, breng je meer van jezelf aan het licht. Sta je in jouw licht, in jouw kracht. Ook al durf je soms niet, toch doe je het omdat je weet dat je daardoor steeds meer jij wordt.

01. april 2019
Om mijn verdriet voor de hevige bomenkap in Nederland een plek te geven, schreef ik onderstaande tekst.

10. januari 2019
Op een grauwe winterse dag, vlak voor oud en nieuw, spiegelde een violet viooltje in onze tuin mij een mooie boodschap.

01. december 2018
Ze ontstond tijdens een digitale cursus die ik onlangs volgde. Met behulp van mijn spiegel van de ziel kaarten stemde ik me af op haar boodschap

13. mei 2018
Op moederdag kreeg ik de ingeving om uit 3 verschillende kaartensets een kaart te trekken in afstemming op de moeders van Nederland. Benieuwd naar wat er over gezegd wilde worden ging ik zitten en ontving bij iedere kaart een korte inspiratie die ik op mijn mobiel insprak. Ik noemde de tekst 'moeders mooiste'.

23. november 2017
Met de vrouwen van het eerste blok van PAD VAN LICHT maakten we samen een gedicht. Een gedicht wat duidelijk maakt hoe wij onze digitale community beleven. We vinden het leuk om meer leden te verwelkomen. Op 1 januari 2018 start er weer een nieuwe ronde. Jij kunt daar ook aan meedoen en bent van harte welkom!

17. november 2017
Krachtige vrouwen, geschilderd op zwarte steentjes getuigen van de weg naar binnen, dwars door het donker heen naar het licht.

21. september 2017
De kleur van bloemen heeft een helende werking, iedere bloem geeft haar bloemenmedicijn door aan jou.

27. juli 2017
Mijn creatief dagboek is mijn vrijplaats van de ziel. In het 4 weken durend zomerprogramma 'de zomer van je ziel' maakte ik daarbij onder andere deze pagina.