mini-afstemming in kleur

een kleurcadeautje voor jezelf

Je kunt ook een mini-afstemming in kleur aanvragen. Het is een kleurcadeautje voor jezelf, een aardigheidje wat je aan jezelf geeft en wat je inzicht en bevestiging geeft in waar je nu staat. Je kunt het kleurcadeautje natuurlijk ook aan een lieve vriendin/vriend cadeau doen.

Je krijgt een globale beschrijving wat voor jou op dit moment in je leven belangrijk is. De informatie koppel ik aan de kleuren die ik op afstand voor je getrokken heb.

 

Kleuren zijn prachtige wegwijzers op je levenspad. Elke kleur heeft vele betekenissen.

Hoe je een kleur ervaart en wat ze voor je kan betekenen is van veel dingen afhankelijk.

 

Ik heb me jarenlang in de werking en betekenis van kleur verdiept en versta de taal van kleur. Met mijn intuïtie en in de afstemming kan ik voelen wat voor jou op dit moment de rode draad in je leven is. De kleuren kies ik door middel van kaartlegging. De betekenis schrijf ik voor je uit en krijg je in een kleurrijk document via de mail toegestuurd. Het is mijn wens dat je je erin herkent en dat het een steun en krachtbron voor je vormt in je leven.

 

Wil je een veel uitgebreider persoonlijke kleurenafstemming?

Een hartverwarmend en doelgericht antwoord op jouw heel specifieke vragen?

Dat kan. Ik noem het een zielsafstemming in kleur.

 

zo vraag je een mini-afstemming aan

Voor een mini-afstemming maak je van te voren 20 euro naar me over op: ING: NL86 INGB 0003844716 t.n.v. H.M.H.G. Kogelman, Oosterhout Gld. o.v.v.

Daarna stuur je me een mailtje met je naam en geboortedatum en vertelt er dan ook bij wat je lievelingskleur is en aan welke kleur je op dit moment een hekel hebt. Je krijgt binnen een week van mij de mini-afstemming in je mailbox.