huiskamer van de ziel

ontmoeting, verbinding, herkenning, verdieping, bewustwording voor en door vrouwen

De huiskamer van de ziel is een plek van ontmoeting, dialoog, ontspanning, ritueel, bewustwording, verbinding. Een plek van delen, een plek van zijn, een plek van vrede in de drukte om je heen.

Het is een verlangen dat al langer speelt in mij maar wat het afgelopen jaar nog geen concrete handen en voeten kreeg. Binnenkort gaat dat wel gebeuren. Ik ga dan om de zoveel weken (ik denk daarbij aan eens in de 6/8 weken) laagdrempelige huiskamer bijeenkomsten/ontmoetingen rondom een bepaald thema organiseren en aanbieden. Je kunt per bijeenkomst beslissen of je mee wilt doen.

In eerste instantie zijn deze zondagmiddagen bedoeld voor vrouwen en door vrouwen, maar mogelijk dat dat na een aantal keren opgerekt wordt naar deelname ook van mannen. Voor iedere bijeenkomst ben ik van plan om iemand uit mijn eigen netwerk uit te nodigen die vanuit haar hart en kennis van zaken wil delen over een onderwerp wat ons allen raakt en inspireert.

de 1e huiskamer van de ziel is op zondagmiddag 27 januari 2019, van 2 tot 4 uur

Voor de start van HUISKAMER VAN DE ZIEL heb ik Lucienne Lemmers uitgenodigd om vanuit doorleefde ervaring een middag rondom het thema 'hartsverlangen' in te leiden.


Lucienne is moeder van 2 volwassen kinderen, makelaar in ruste, transformatiecoach en psychodrama therapeut,  is ervaringsdeskundige op het gebied van seksueel misbruik, maar bovenal vrouw met haar hart ''op de juiste plaats''.

Ze heeft in haar leven al vele keerpunten meegemaakt.


Dit onderwerp zal door ons op een speelse, creatieve en interactie manier aangereikt worden.

 

 

 

 

De HUISKAMER VAN DE ZIEL vindt bij mij thuis in de woonkamer plaats.

Oosterhoutsestraat 54, Oosterhout Gld., inloop vanaf half 2 - we starten om 2 uur en eindigen rond 4 uur

 

vrije gift (koffie/thee en iets lekkers staat voor je klaar)

 

Graag wel van te voren opgeven!