flowsessie

in 1 afspraak weer in de stroom van vanzelf

In een flowsessie kijk ik samen met jou naar waar het weer kan gaan stromen in je leven, zodat je weer in een positieve swing komt.

 

Daar waar je jezelf vastgezet hebt en even niet meer weet hoe je verder wilt of kunt met iets kom je weer in je natuurlijke stroom en voel je weer vertrouwen en verbinding met de bron van licht, kracht, wijsheid en inspiratie in jou.

 

Ik versta de kunst van het meestromen, afstemmen en mediamiek informatie doorgeven. Daarmee ben ik graag een heldere gids op je levensweg op de vragen die in je leven. Steeds meer mensen weten de weg naar mijn praktijk te vinden, als ze even iemand nodig hebben die vanuit een ander perspectief met ze meekijkt. Juist mijn creatieve intuïtieve insteek wordt daarbij erg gewaardeerd.

 

Leeft er een dringende vraag in je of zit je met een dilemma?

Ik breng je op een eenvoudige, lichte, speelse en diepgaande manier tot de kern van je vraag.

Heb je iemand nodig die je weer op de rit zet, in de juiste stroom?

Ik breng je weer in contact met je zielsverlangen en met de eigen antwoorden die in je liggen.

 

hoe en wat?

Ik stem me af op jou en je energie van dat moment en op wat er bij je leeft. Terwijl jij jouw verhaal vertelt en we met elkaar in gesprek raken, krijg ik beelden, kleuren en informatie door die voor jou helpend zijn op je levenspad. Ze geven je vaak in een oogopslag helderheid, laten een vonk van zielsverlangen in je ontwaken of brengen je in contact met potentieel wat in je leeft waarvan je het bestaan nog niet wist.

 

Een flowsessie wordt op een creatieve intuïtieve manier ingevuld. Er is dus geen vast plan en geen enkele sessie is hetzelfde. Van te voren stem ik me op je af en ben ik al een beetje in jouw energie, ik trek een paar engelkaartjes en natuurlijk van mijn eigen set 'spiegel van de ziel' orakelkaarten en soms wandel ik wat door mijn tuin/of huis en voel wat me roept voor jou. Dat neem ik mee naar binnen en komt in de sessie aan bod (dit is zo treffend ieder keer).

Soms trek je een kaart, (dat kan van alles zijn, ook tarot), wijzen kleuren je de weg (kaarten of Aura-Soma), roept een boek uit de kast je of komt er een visualisatie aan bod (een reisje naar binnen). Ik laat je vaak wat intuïtief schrijven, tekenen of schilderen. De symboliek in deze tekening komt regelmatig aan de orde. En natuurlijk geef ik altijd informatie door die ik via mijn heldere intuïtieve kanaal opvang en voor jou van belang is.

 

Hoe fijn is het:

  • als wat vast zit in jou weer in beweging komt
  • de mist in je leven oplost
  • je weer balans, rust, kracht, licht, focus, richting en helderheid ervaart.

 

We kennen het allemaal wel, soms zit het mee en soms zit het tegen. Soms zit je in de stroom en soms voel je je overstroomd door de woeste golven en word je bijna letterlijk uit je bootje geslagen. Het in de stroom zijn is een heerlijk gevoel wat aangeeft dat jouw binnen- en buitenwereld precies met elkaar in overeenstemming zijn. Wat er dan ook gebeurt, jij vaart er wel bij. Je bent dan die dingen aan het doen die voor je ”kloppen”, die horen bij je zielspad van dat moment en als het een periode tegenzit raak je niet zo snel uit je doen, dan is er een gevoel van natuurlijk vertrouwen.

 

Maar vaker ook ervaar je het tegendeel. Je voelt je dan uit verbinding met jezelf, uit contact met je omgeving en het groter geheel en met dat wat maakt dat je je leven als prettig ervaart. Je voelt je als los zand dat overal en nergens is. Als gevolg hiervan ervaar je stagnatie,  je raakt verwart en verstrikt in  twijfels, getob, somberheid, onzekerheid en weerstanden. En alhoewel het moeilijk is om altijd bovenop de golf te blijven bewegen en ook de onderstroom van het leven geleefd en gevoeld wil worden is het vaak een hele toer om als je het even niet meer ”ziet” dit ten positieve te keren. Soms zijn er dan zoveel keuzemogelijkheden dat je ook echt even niet meer weet waar je uit kunt/wilt kiezen.

 

Ook kan het gebeuren dat je wel in een stroom zit, maar dat je het gevoel hebt dat je in een stroom zit die niet meer bij je huidige zelf past. Een gevoel van leegte en niet vervuld zijn vult dan je dagen. In deze situatie is het erg helpend als je weet hoe je leven een andere wending kunt geven. Met helderheid over een kleine stap in een andere, meer passende richting, ben je dan vaak al heel erg geholpen.

 

Een FLOWSESSIE is een afspraak van anderhalf uur. De kosten hiervoor bedragen 90 euro.