de zomer van je ziel 2018

creatieve natuurdagen - IN JE ELEMENT MET DE ELEMENTEN

De hele maand juli staat in het teken van de
ZOMER VAN JE ZIEL.

(let op: data iets gewijzigd!)


Creatief op verhaal komen, tijd voor jezelf, ontspannen, bezinnen, aandacht voor je speelse natuur, herbronnen.

Creatief schrijven, tekenen, schilderen, kleurbeleven, natuurspiegeling, creatief orakelen, lummelen, genieten van de ruimte en vrijheid en je zinnen verzetten.


Naast het digitale programma DE ZOMER VAN JE ZIEL wat je vanuit je thuis-/of  vakantie adres kunt volgen, kun je ook meedoen aan:
de CREATIEVE NATUURDAGEN.


Tijdens deze dagen vertoeven we zoveel mogelijk buiten in onze mooie landelijke bloemrijke tuin, maken we ook een korte meditatieve wandeling in de natuur en zullen we ook soms binnen in onze grote schuur of mijn atelier wat doen. Net zoals de dag en het weer aangeeft.

 

Rode draad door de dagen heen vormt het thema: in je element met de elementen.

 

Het programma ligt nog niet vast en laat ik organisch ontstaan, deels afhankelijk van het weer en in samenspraak met de aanwezige mensen.
In de ochtend leg ik wel iedere dag in grote lijnen een thema voor de dag neer met een richtingaanwijzing hoe je hiermee kunt werken.

Creatief schrijven en creatief dagboek technieken, dus meer in het klein werken, zullen afgewisseld worden met wat vrijer en groter werken zoals intuïtief schilderen of natuurcollages maken. Je kunt dit naar eigen zin en idee invullen. Er zijn genoeg materialen voorhanden om je daarbij op weg te helpen.
We zullen ook als groep iedere dag even de natuur intrekken en ons laten inspireren door onze tuin, de boomgaard, de omgeving en/of de rivier.

 

We wonen op een meer dan 100 jaar oude verbouwde boerderij met 5.500 m2 grond.
Een deel van ons land is als kleurrijke bloementuin ingericht.
Een ander deel is een fruitboomgaard en op weer een ander deel is er ruimte om je tent op te zetten voor wie dat wil. 

 

Voel je vrij om weer om in alle rust tot jezelf te komen, te genieten van wat is, aandacht te hebben voor wat er in je opwelt en er op je eigen creatieve manier uitdrukking aan te geven. Alles in deze dagen werkt eraan mee om jouw ziel te voeden van binnenuit!

 

Data in 2018:

 

donderdag 26, vrijdag 27 en/of zaterdag 28 juli

 

Tijd: 10.30 tot 16.00 uur

Kosten: 75 EURO p/dag, incl. materialen, drankjes en iets lekkers (zelf lunchpakketje meenemen)

doe je 2 dagen mee: 120 euro

doe je 3 dagen mee: 175 euro

 

Speel je een muziekinstrument? Neem gerust mee en laat van je horen!

 

Je kunt als je wilt voor een nacht je tentje opzetten op ons land, gebruik maken van de badkamer beneden en 's avonds met ons mee-eten.
Hiervoor vragen we 30 euro.