training kleur je balans

 

ZIT JE MIDDEN IN EEN VERANDERINGSPROCES?

 

Ontdek nieuwe kanten van jezelf via kleur en creativiteit. Dit is een mooie manier om dichter bij jezelf te komen.  De 2-daagse KLEUR JE BALANS helpt je op een kleurrijke creatieve manier te ontdekken waar je staat en wat je nodig hebt om meer uit jezelf en het leven te halen. Je maakt een grote sprong voorwaarts in je ontwikkeling.

  • Wil je dingen in jezelf op een rijtje zetten?
  • Of zomaar eens via kleur en creativiteit aandacht geven aan wat zich in jou roert? De cursus KLEUR JE BALANS helpt je hierbij.

Uitgangspunt vormen de gekleurde balans oliën van Aura-Soma®, tarotkaarten en intuïtief kunstzinnige opdrachten. (o.a. meditatie, intuïtief tekenen en schilderen, creatief schrijven, collagetechnieken, symboliek, gesprek, korte teksten ter informatie, alles in afstemming op de kleine groep).

Aan het begin kies je 4 flesjes die in de loop van deze 2-daagse steeds verder kunstzinnig en inhoudelijk uitgediept worden. Zo ontdek je via kleur en beeld je talenten, valkuilen, je groeikansen, je persoonlijke behoeftes en je wensen voor de toekomst. Veelal voorbij woorden en met een kunstzinnige uitdrukking van je innerlijke beelden, geef je heel persoonlijk invulling aan de weg die voor je ligt. Dat wat je hierbij ervaart klinkt op diepe lagen in jezelf door en zal zeker haar uitwerking hebben op je dagelijks leven. Als je wilt kun je in een vervolgtraining nog dieper ingaan op je persoonlijke thema’s.

 

Breng op een creatieve en natuurlijke manier meer rust, balans en bezieling in je werk, je relatie, je leven. Ervaar weer stroming in je leven.

De kleuren geven je inzicht in waar je nu staat en hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen. De beelden die je creëert zijn een spiegel van je innerlijk en vertalen we naar jouw situatie. Via kleur ervaar je echt diepere lagen in jezelf, een prachtige methode om tot je kern te komen en van daaruit je pad te vervolgen.

 

voor wie is deze 2-daagse geschikt?

  • je wilt je creatieve bron aanboren
  • je hebt behoefte aan voeding en inspiratie vanuit kleur en creativiteit
  • in een drukke agenda wil je tijd vrijmaken voor rust, bezinning en hart in je leven
  • je hebt behoefte aan ondersteuning bij het inslaan van een nieuwe weg
  • je wilt het pad van je ziel gaan volgen en vraagt je af wat daarbij het beste bij je past
  • je bent herstellende van een ingrijpende verandering door ziekte, verlies van een dierbare of burn-out of andersoortige crisis en wilt opnieuw weer kleur en glans aan je leven geven
  • je wilt dichter bij je gevoel komen, meer in balans met ware zelf, deze werkvormen helpen je hierbij

Voor deze training heb je geen speciale talenten nodig. Iedereen die de behoefte voelt om een kleurenreis in zichzelf te maken en hierbij vanuit speelse creatieve werkvormen op ontdekkingsreis wil gaan in een kleine groep van gelijkgestemden is van harte welkom.

 

Op vrijdag 13 en vrijdag 27 oktober 2017 vindt er weer een training plaats.

Van 10.30 tot 16.00 uur.

Kosten 190 euro.

 

Een kort telefonisch kennismakingsgesprek gaat vooraf aan deelname.