LEEF JOUW KLEUREN


beken kleur en volg de kracht van je ziel

 

Heb je het gevoel dat je op slot zich in jezelf, dat er niet uitkomt wat er in zit?

Heb je het gevoel dat je nog lang niet je volledige potentieel geleefd hebt?

Ben jij de vrouw die er heimelijk naar verlangt om al die sluimerende talenten in zichzelf neer te zetten?

Durfde je eigenlijk nooit echt uit te komen voor waar je echt vol van bent?

Geloof je erin dat dit alsnog voor jou weggelegd is, hoe jong of oud je nu ook bent?

Zou je wel een andere richting in willen slaan in leven en werk, maar durf je de stap nog niet zo goed te wagen?

 

 

Je bent een geboren lichtwerker.
Je hoeft dat werk niet meer in stilte of achter de coulissen te doen.
Nu is het tijd om op te staan en er openlijk voor te gaan.
Je komt het verschil maken!

 

 

Je herkent dit vast wel: je houdt jezelf in. Al zo vaak heb je in het verleden je kop gestoten. Niet gedurfd om uit te komen voor wat er echt in je leeft.
Het is angst wat je drijft. Ook al vind je dit niet fijn om te horen, toch is het dat. Angst om uit te komen voor wie je werkelijk bent, angst om uit te komen voor de boodschap van liefde in jou. Alles in jou staat te popelen om hier iets mee te doen. Je kunt niet langer al jouw mooie talenten eronder houden, jouw waarheid en wijsheid voor jezelf houden. Je wordt er ziek van als je dat doet. Daar waar je vroeger nog je best deed om je meest oorspronkelijke kleuren te verbergen voor de buitenwereld, je durfde nog niet om je innerlijke schoonheid ook te delen, kun je nu niet anders dan ervoor uitkomen. Je wilt ze uitdragen, je moet ze uitdragen. Je gaat het steeds meer als een verlies ervaren dat je al die prachtige kwaliteiten eronder houdt.

 

Het is een zoektocht waarin je je bevindt, een zoektocht naar de schat in jezelf.
Ze roept soms zoveel vragen bij je op dat je vanuit een gevoel van onzekerheid en behoefte aan veiligheid langer op je plek blijft dan je zou willen.

 

Het maakt niet uit wat je komt doen, maar dat je iets te brengen hebt, dat voel je al jaren. Iets heel bijzonders, iets heel gewoons misschien. Je hebt toegang tot iets waar een ander maar moeilijk bij kan. Je hebt een speciaal oog, een geduldig hart, gouden handen, mogelijk zelfs een heel slim brein. Niet alleen voor jezelf, maar juist ook voor anderen wil je nog iets doen hier. Bijdrage leveren. Het hart inbrengen, daar waar het hoofd nog steeds de boventoon voert. Mensen helpen, dieren in nood, de natuur roept je, je komt schoonheid brengen. Je hebt een zwak voor het tere in het leven.  Eigenlijk weet je alles wel, maar het concreet handen en voeten geven, dat is nog een ding. Dus stop je je verlangen weer veilig weg in je hart. Voor later misschien, maar later is niet meer, later is nu en klopt nu aan je deur.

 

Je hebt moed nodig om in beweging te durven komen!Ja, dat is het. Moed en durf en iemand die samen met jou meereist in die zoektocht naar het ontdekken en bekennen van jouw kleurendromen.

Met een kleine groep van vrouwen in een veilige bedding om je heen merk je dat je niet de enige bent.
Je durft je vragen en twijfels onder ogen te zien. Zodat je niet langer blijft dralen en verdwalen maar vol vertrouwen op pad gaat.

Jouw meest eigen doorleefde levenservaring vormen de kralen waarlangs je de schat opdelft.
Wat heeft je gemaakt tot de vrouw die je nu bent?
Vele lagen van pijn en verdriet, alle misstappen, teleurstellingen en ook al je vreugde, je successen en de overwinningen, alles mag je bij elkaar rapen.
Ze vormen jouw schat aan de wereld. Ja, de wereld heeft vrouwen nodig zoals jij die durven opstaan in hun authentieke kracht.
Jij gaat haar daar juist een stukje mooier en zachter mee kleuren.

 

 

In de training LEEF JOUW KLEUREN ontdek je nieuwe verloren kanten van de kleurrijke vrouw in jezelf.
Wat zijn haar verlangens? Waarvoor is ze hier op aarde? Wat heeft ze heel specifiek bij te dragen aan het groter geheel?

 

Samen maken we de zoektocht naar die verborgen schat in jou, het ontbrekende puzzelstukje wat je nog steeds dat gevoel van gemis of tekort geeft.  We brengen jouw parel aan het licht en poetsen haar op zodat ze weer mooi gaat glanzen. 

 


Stap voor stap ontdek je in deze verdiepende training wat het verlangen van jouw ziel is, wat jouw bijdrage is, de kleurrijke talenten die in je schuilen.
Ook is er aandacht voor de beren op je weg, voor dat wat je kleiner houdt dan nodig is. Ook die mogen er zijn, ze zijn er niet voor niks.

Wanneer je een sterker gevoel hebt bij wat je bezield dan beweeg je veel makkelijker in een nieuwe richting.

Dan voel en weet je in elke vezel van je lijf dat jij dat te doen hebt en kun en wil je er niet langer omheen dralen.

De te nemen stappen op weg naar dat verlangen worden dan gevoed door een dieper liggende drijfveer en intentie.
Je loopt dan vol overtuiging jouw zielspad.

 

Veel vrouwen leggen deze zoektocht al worstelend in hun eentje afleggen. Zij willen zo graag beter tot hun recht komen, maar weten niet hoe dit te doen. Jammer eigenlijk, want we kunnen elkaar daar ook zo in tot steun zijn. Ik heb dat zelf gemist in mijn eigen zoektocht, al heb ik ook steun en hulp van andere ervaren. Een van de redenen waarom ik er zo vol van ben om jou deze training aan te bieden.

 

Ik heb gemerkt dat wanneer ik ten diepste ja zeg tegen mijn meest oorspronkelijke kleuren er geen plek meer is voor terughouden en twijfel.
Nu ik mijn sensitiviteit, creativiteit, contact met de bron en eigenheid er niet meer onder houdt, gaat er een wereld voor me open.
Voor 100% leven dat is wat ik wil. Alle kleuren van de regenboog in mezelf omarmen. Mijn gedrevenheid voor dat er meer is tussen hemel en aarde en voor de zachte kracht in de mens laten doorsijpelen in alles wat ik doe. Het geeft me nu zoveel meer levensgeluk. Dat plezier gun ik ook jou. Ik weet dat het mijn zielsopdracht is om jou daarbij te helpen. Ik mag mensen de weg wijzen naar het uitdragen van hun licht op aarde, ze op hun plek zetten.
Met de kracht van kleur, beeld, woord, intuïtie, creativiteit en afstemming kan ik jou je ontbrekende puzzelstukje helpen vinden.

 

 

Een 3-daagse verdiepende training voor de vrouw die eraan toe is om de shift van angst naar liefde in zichzelf te maken.
Vele speelse creatieve werkvormen, Aura-Soma kleurcoaching, meditatie, visualisatie en mijn heldere vermogens wijzen je de weg.

Je ontdekt hoe je meer uit jezelf en je leven kunt halen.
Je zielsmissie wordt concreet en je leert steeds beter om daar gehoor aan te geven.

Zo maak je een grote sprong voorwaarts in je ontwikkeling.

 

 

  • Kosten:      333 euro (inclusief alle materialen, koffie, thee, soep)
  • Inclusief:   telefonische kennismaking van een half uur die vooraf gaat aan de deelname.
  • Wanneer:  3x een vrijdag van 10.30 tot 16.00 uur op de volgende dagen: 9 februari, 23 februari en 9 maart 2018