vrijplaats voor de ziel

In de zomer van je ziel creëerde ik in mijn creatief dagboek een vrijplaats.

 

Een vrijplaats is voor mij in dit geval een plek op papier waar ik me heel speels kan uitdrukken op mijn eigen manier. Een Moleskin boek met harde kaft en stevig papier is daarvoor heel geschikt. Daarin kan ik knippen, plakken, scheuren, schrijven, schilderen en uitdrukken wat ik maar wil.

Het mooie is dat het niet mooi hoeft te worden, maar door zo vanuit plezier te werken, je er later altijd wel in terugziet dat het me ook goed gedaan heeft om zo bezig te zijn.

 

Heb jij ook een creatief dagboek waarin je je zieleroerselen deelt met jezelf?  Leuk als je dat hieronder met ons in paar woorden en/of een foto wilt delen.

Commentaren: 1
  • #1

    Maria Menting Schrijversplek (donderdag, 10 januari 2019 09:27)

    Goedendag Jacintha,
    Inderdaad... we delen eenzelfde passie! Zo fijn om hierin gelijkgestemden te mogen ontmoeten/kennen. Ik schrijf graag mijn binnenste naar buiten en ken hier veel voordelen van. Ooit was dit nodig om te kunnen overleven en nu (ik ben 62 jaar) wil ik hier anderen ook graag blij mee maken. Mijn eerste uitgave is in september 2018 verschenen. Over de methodiek van het intuitief (en creatief) bezig zijn op speelse wijze voor inzicht en transformatie. Deze heb ik in eigen beheer uitgegeven. Mijn dochter Aukje heeft de tekstverwerking en vormgeving gedaan. Het was een prachtige samenwerking en het resultaat is een zeer kleurrijk boek (A4 formaat) met de titel: Zinspeling Is dit mogelijk ook iets voor jou? Vriendelijke groet en een succesvol- speels en kleurrijk 2019 www.zinspeling.nl